Logistikmedarbetare sökes till Halmstad


Nu har du chansen att bli en i vårt logistikteam i Halmstad. Celsa Steel Service är Sveriges ledande producent och leverantör av armeringsprodukter med ca 200 anställda i Sverige fördelat på flera orter.

logistikmedarbetare

Var?
Vi är ett Logistikteam på 17 personer i Halmstad, som söker en ny kollega.

När?
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com
Sista ansökningsdag 2017-10-20.
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Logistikavdelningen servar produktion med rätt material i rätt tid, lastar material på bil ut till kund samt att vara produktion behjälplig med evakuering av färdig producerat material som ska flyttas till lagerplats. Vid lastning och lossning används både truck och travers. För rapportering och utskrift av dokument jobbar vi i affärssystemet SAP.
Då vi arbetar aktivt med en säker arbetsmijlö, förutsätts du var en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som är implementerade och kommer implementeras.
Vid tillträde gäller 2-skift. Dock kan det vid behov tillämpas andra vid företaget förekommande arbetstidsscheman.

Vem?
Framför oss ser vi en person som trivs med att arbeta ute då merparten av arbetstiden sker ute i ur och skur. Du har ett driv för att få saker gjorda och positiv inställning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande dokumenterad utbildning.
Vidare har du god datorvana, körkort, truckkort, önskvärt är även kranutbildning. Har du tidigare erfarenhet inom logistik och lagerhantering är detta meriterande.
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska både i tal .

Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent. Produkter och tjänster säljs till svensk byggnadsindustri. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Våra kunder utgörs av tre segment: byggentreprenörer, prefabindustri och återförsäljare. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM

Kontakt
Frågor om tjänsten: Logistikchef Madeleine Hallner, 070-912 41 85
Ansökan skickas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com


Kommentarer inaktiverade.