Teknisk innesäljare sökes till vår marknadsavdelning i Västerås


Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.

Tekniska innesäljare

Vårt erbjudande
Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering och som teknisk innesäljare kommer du vara involverad i både stora och små byggprojekt samt skapa kontakter i hela byggbranschen. Du blir en del av vår marknadsavdelning som består av ca 25 personer.

Om tjänsten
Vi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.
Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Västerås, Halmstad och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på åtta personer som är stationerade på två kontor i Sverige.

Arbetsuppgifter
I din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.
Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.

När?
Urval till intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2017-10-13.
Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av kund eller leveranstörskontakter. Har du en en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg är detta meriterande. Du har erfarenhet från arbete i affärssystem. Du har B-körkort.
För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.
Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.

Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent. Produkter och tjänster säljs till svensk byggnadsindustri. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Våra kunder utgörs av tre segment: byggentreprenörer, prefabindustri och återförsäljare. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.

Kontakt
Frågor om tjänsten: Teknisk säljchef, Lucas Grönborg, 070-860 41 89
Ansökan skickas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

 


Kommentarer inaktiverade.