Tre maskinoperatörer sökes till ILF-avdelningen i Halmstad


Vill du bli en del av vårt team av maskinoperatörer? Celsa Steel Service är Sveriges ledande producent och leverantör av armeringsprodukter med ca 200 anställda i Sverige fördelat på flera orter.

ILF

Var?
Vi söker tre maskinoperatörer till Halmstad. Vi är idag ett team på 16 personer som vidareförädlar armeringstål till olika bockade figurer och klippta längder.

När?
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com
Sista ansökningsdag 2017-10-29

Arbetsuppgifter
Idag består vår produktionsavdelning ILF (InLäggningsFärdig armering) av 16 medarbetare  där vi tillverkar armeringsprodukter mot kundorder. På avdelningen jobbar vi vid olika maskiner, manuella, halvmanuella och helautomatiska, där vi klipper och bockar armering.
I arbetsuppgifterna ingår att ställa om/in maskiner, ladda material, producera, hantera färdiga produkter, övervakning av maskiner samt även manuellt arbete som tidvis kan vara fysiskt krävande. Vidare sker förflyttning av produkter med hjälp av travers och truck.
Då vi arbetar aktivt med en säker arbetsmiljö, förutsätts du vara en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som tillämpas. 2-skift tillämpas vid tillträdandet. Dock kan det vid behov tillämpas andra vid företaget förekommande arbetstidsscheman.
Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten, inställning och driv för denna tjänst.

Vem?
Vi söker nu dig som har ett tekniskt intresse, grundläggande datorvana, körkort, truckkort , önskvärt är även kranutbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör är detta meriterande.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt om du har grundläggande kunskaper i engelska både i tal och skrift är det ett plus. Du ska även ha lägst slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande dokumenterad utbildning.

Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent. Produkter och tjänster säljs till svensk byggnadsindustri i hela Sverige.
Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 700 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.

Kontakt
Frågor om tjänsten: Driftsansvarig ILF – Jarno Aspbäck, 070-663 41 52
Ansökan skickas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com


Kommentarer inaktiverade.