Komplett sortiment av armering och betongkomplement för platsgjuten betong. Vi tillverkar och levererar armering över hela Sverige till alla typer av projekt.

På våra tillverkningsorter i Halmstad, Västerås och Vännäs tillverkar vi allt från armeringsnät och rullarmering till gjutavstängare och distansstöd. Vi har rätt lösning oavsett projekt eller projektförutsättningar.

Produktion med miljö, kvalitet och ekonomi i tankarna.

Vi tillhandahåller ett komplett sortiment av armeringsprodukter och betongkomplement, allt som behövs för platsgjuten betong. Vi tillverkar och levererar armering över hela Sverige till alla typer av projekt.

På våra tillverkningsorter i Halmstad, Västerås och Vännäs tillverkar vi allt från armeringsnät och rullarmering till gjutavstängare och distansstöd. Vi har rätt lösning oavsett projekt eller projekförutsättningar.

Lösningsorienterad leverantör

Vi hjälper våra kunder att nå uppsatta projektmål och kända utmaningar.  Är leveranstiden kritisk är vi alltid nära. Är montagetiden kritisk har vi tids- och resursbesparande produkter som rullarmering, svetsade korgar eller specialnät. Är logistiken utmanande så har vi logistiktjänster som kranbilslossning, sorteringstjänster och Just-in-time leveranser. 

Kontakta oss direkt

Specning och startmöten

Vi är varje arbetsplats behjälplig med att speca, mängda och designa armeringslösningar utifrån de riktlinjer vi kommer överens om på startmöten. På startmötena går vi igenom projektets planerade framdrift, upprättar leveransplaner och kommer fram till just det upplägg som passa ert projekt bäst.

Highlights för dig som entreprenör.