Ledig tjänst/ ledigt jobb: Nu har du chansen att bli en i vårt underhållsteam i Halmstad.

Industrielektriker - Celsa

Var? Vi är idag ett team på 7 personer på underhållsavdelningen i Halmstad som söker en ny kollega, industrielektriker.

När? Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansökan innehållande personligt brev och CV mejlas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com Sista ansökningsdag 2019-08-31. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter Vi söker en industrielektriker med dokumenterad utbildning i automation. Underhållsavdelningen ansvarar för att felsöka, reparera och utveckla maskiner och utrustning ute på våra olika produktionsavsnitt samt logistik och även genomföra installationer av nya maskiner. Underhållet sker till stora delar planlagt men då vi har en produktion som arbetar stora delar av dygnet så uppstår även akuta jobb som ska lösas. Då vi arbetar aktivt med en säker arbetsmiljö, förutsätts du vara en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som gäller på företaget. Vid tillträdandet gäller 2-skift. Dock kan det vid behov tillämpas andra vid företaget förekommande arbetstidsscheman.

Vem? Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning elteknik, automation eller motsvarande.

Du har datorvana, kunskap i ritningsläsning och det är ett plus om du har liftkort och utbildning i Heta arbeten. Du har B-körkort. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska både i tal och skrift. Som person har du ett stort engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och du är flexibel och har god kommunikationsförmåga. Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturera ditt arbete.

Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten, inställning och driv för denna tjänst.

Liknande artiklar