Integritetspolicy


Information om hur Celsa Steel Sevice hemsida behandlar personuppgifter

Denna webbplats innehåller Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll, (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Denna webbplats samlar trafikanalys

Denna webbplats använder Google Analytics som verktyg för besöksstatistik. Stäng av coockie-hanteringen i din webbläsare om du inte vill bidra med (för oss anonymiserad) besöksstatistik. Du kan även installera ett tilläggsprogram till din webbläsare.

Vi sparar uppgifterna du skickar oss via vårt formulär

Allt som skickas in till oss via formuläret sparas temporärt på denna webbplats. Informationen säljs inte vidare till tredje part.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.