Vill du arbeta hos Sveriges ledande armeringsleverantör och producent och vara med och påverka, utveckla och förbättra interna processer? Nu har du chansen, Celsa Steel Service söker en Processutvecklingsingenjör till Halmstad!

Tjänsten

Som Processutvecklingsingenjör initierar och driver du både mindre och större utvecklingsprojekt inom verksamheten. Tjänsten innebär att du kommer analysera, utveckla och implementera processer och förbättringar. Du kommer att arbeta med företagets interna processer och förbättringar som inkluderar kundbehov, orderläggning, produktionsplanering och beredning/optimering till lager, leverans, fakturering och uppföljning.
Du rapporterar till produktionschefen och arbetar med hela organisationen som är fördelat på tre produktionsenheter: Halmstad, Västerås och Vännäs samt ett flertal försäljningskontor runt om i Sverige

Dina arbetsuppgifter kommer innebära att

  • Effektivisera och kvalitetssäkra processer från order till leverans.
  • Föreslå, planera och följa upp projekt inom processutveckling
  • Följa upp kostnader för flöden
  • Effektivisera och analysera produktionsteknisk utveckling
  • Identifiera och följa upp produktionstekniska problem för förbättrat utfall

Vem är du?

Du har några års erfarenhet från en roll inom produktion- och verksamhetsutveckling. Du är van att arbeta i projektform på ett tillverkande företag och vi tror att du kommer från ett bolag där man ligger i framkant vad gäller utveckling och effektivisering av processer, gärna från fordonsindustrin.
Vi ser gärna att du är ingenjör med inriktning maskinteknik och väl insatt i Lean manufacturing, 5S, TPM och har erfarenhet av att mäta OEE (TAK) på maskiner och processer.

Det är viktigt att du är van att driva projekt och att arbeta självständigt. Du har en stark egen drivkraft och arbetar på ett affärsmässigt sätt. Du är duktig på att bygga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Du är pedagogisk och duktig på att få andra att förstå varför förändringar ska göras. Du bör ha ett intresse för tekniska produkter och tillverkning.

Vårt erbjudande

Du erbjuds ett flexibelt arbete där du ges stor frihet och möjlighet att påverka. Du blir en synlig person och får en nyckelroll inom process- och verksamhetsutveckling. Celsa är mitt inne i en spännande teknikutveckling och med stort utrymme för individen.

När?

Tjänsten är på 100% med tillträde snarast. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansök via denna länk:
https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=21431&company=CelsaGroup

Sista ansökningsdag: 2024-06-21

Kontakt

Frågor om tjänsten: Peter Lindberg, Produktionschef 070-899 24 60