Nu har vi en ny tjänst att söka för dig som vill vara med och driva säkerhetsarbete och förbättringar på vår produktionsanläggning i Västerås.

Vårt erbjudande

Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som Produktionsingenjör kommer du bli en synlig person i en nyckelroll med fokus på säkerhet och Celsas interna ledningssystem. På produktionsanläggningen i Västerås sysselsätter vi ca 50 medarbetare.

Tjänsten

För denna nya tjänst söker vi nu en medarbetare som kommer att utveckla och driva produktion med avseende på säkerhet, ständiga förbättringar, underhåll och produktionsplanering tillsammans med platschef och produktionsplanerare.
Du kommer att rapportera till Platschef produktion Västerås.

Vem är du?

Du är nyutexaminerad civilingenjör eller har ett par års erfarenhet från tillverkningsindu­strin.. Vi ser gärna att du är insatt i Lean manufacturing, 5S och automatisering av processer.

För att uppnå företagets strategiska mål är det viktigt att du har drivet och förmågan att leda projekt och arbeta självständigt. Du antar utmaningar på ett innovativt och kreativt sätt och löser uppgifter enligt fastställd plan. Du är duktig på att bygga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Du är pedagogisk och bra på att få andra att förstå varför förändringar ska göras.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att implementera Celsa Groups safety standards, svenska AFS:ar och företagets interna ledningssystem (CMS) samt även följa upp efterlevnanden av dessa. Du kommer även löpande följa upp nyckeltal kopplade till dessa områden.

I tjänsten kommer du att tillsammans med platschef utveckla anläggningens processer inom produktion, logistik och automation (robotar). Vidare kommer du även ansvara för att utveckla system för förebyggande underhåll.

I tjänsten kommer det längre fram ingå beredskap, just nu var fjärde vecka.
Vid platschefs eller produktionsplanerares frånvaro kommer du fungera som deras ersättare.

Svetsning av armeringsnät

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdag 2021-05-02.
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten?

Platschef produktion Västerås: Christian Sihvonen: 021-158655
Produktionschef – Andreas Lindquist: 035 -154188

Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster!

Liknande artiklar