Nu har du chansen att jobba med utveckling av människor och processer hos Sveriges ledande leverantör av armering och betongkomplement.

En platschef med armering i bakgrunden.

Vårt erbjudande

Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som Produktionsledare kommer du ha goda möjligheter till att forma och utveckla organisationen där arbetet består av personalansvar, produktionskontroll och produktionsutveckling tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer att ha en nyckelroll i att leda, utveckla och följa upp produktionen för att verksamheten ska uppnå både kort-och långsiktiga mål. På produktionsanläggningen i Västerås sysselsätter vi ca 50 medarbetare.

Tjänsten

För denna nya tjänst söker vi nu Dig med ledarerfarenheter, där din roll bla innebär att inspirera och utveckla medarbetare. Du är ansvarig för att produktionen drivs av hållbara och effektiva processer inom arbetsområdet där målet är att uppnå kvalitets-, leverans- och processeffektivitet och där vi arbetar med ständiga förbättringar som bidrar till att vi gemensamt tar oss framåt mot de uppsatta målen. Du kommer också aktivt verka för att verksamheten följer standarderna inom säkerhet, hälsa, miljö och kvalitet.
Du kommer att rapportera till Platschef produktion Västerås.

Arbetsuppgifter

Du kommer att leda den dagliga verksamheten och din produktionspersonal, där du kommer ansvara för planering och uppföljning av produktionsverksamheten såsom bla orderberedning och leveransbevakning. Du kommer driva och vara aktiv i förbättringsarbeten, och arbeta löpande med vardagsrationalisering och produktionsteknisk utveckling. Uppdatering av lager samt utförandet av inventering ingår i dina arbetsuppgifter. Då säkerhetsaspekten är mycket viktig inom Celsa group, kommer det i dina arbetsuppgifter också läggas stort fokus på de dagliga skydds- och arbetsmiljöfrågor, vilket kan innebära att tillse verksamhetens efterlevnad gällande skyddsinstruktioner och arbetsmiljölag. Du ansvarar för att kvalitet och rutiner följs.

Vem är du?

Det är meriterande om du har högskoleutbildning, ledarskapsutbildning och kunskaper inom LEAN.

För att uppnå företagets strategiska mål är det viktigt att du är drivande, strukturerad och självgående. Det är av stor vikt att du besitter goda ledaregenskaper och är tydlig i din kommunikation mot samtliga i organisationen. Då oväntade situationer kan uppstå i en produktion är det av stor vikt att vara analytisk och ha en teknisk förståelse för att och kunna lösa problematiken snabbt.

Du trivs med att arbeta i en organisation under ständig utveckling och utmanas av att finna nya förbättringsmöjligheter! Du är duktig på att bygga relationer och har en god kommunikativ förmåga. Du är pedagogisk och bra på att få andra att förstå varför förändringar ska göras.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansöker gör du via denna länk: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=19401&company=CelsaGroup

Sista ansökningsdag 2023-04-23
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Kontakt

Platschef produktion Västerås – Pär Ivarsson – 070-682 86 51

Liknande artiklar