Drivs du av att jobba med teknik i framkant? Är du även personen som trivs att samarbeta med andra och som kan hålla huvudet kallt när mycket händer på en gång?

Celsa Steel Service i Halmstad befinner sig i en intressant fas där det satsas på modern teknik och hög säkerhet och nu söker vi en produktionstekniker i verksamheten. Är du vår nya kollega?

Svetsning av armeringsnät

Vårt erbjudande

Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som Produktionstekniker kommer du ha en nyckelroll med fokus på säkerhet och Celsas interna ledningssystem. På produktionsanläggningen i Halmstad sysselsätter vi ca 165 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som produktionstekniker kommer du vara den som utvecklar och driver produktionsprocesser med avseende på säkerhet, ständiga förbättringar, underhåll och produktionsoptimering tillsammans med platschefen.

Du kommer att ansvara för att implementera Celsas safety standards, svenska AFS:ar och företagets interna ledningssystem samt följa upp efterlevnaden av dessa. Ditt arbete kommer även bestå av implementering av nya projekt, problemlösning och uppföljning. Du kommer jobba nära vår produktion och stötta våra operatörer vid produktionsproblem och processoptimeringar. Vidare kommer du även ansvara för att utveckla system för förebyggande underhåll. Inom Celsa Steel Service kommer även möjligheter ges att ingå i större nordiska och nationella projekt där du är en del av ett nordiskt samarbetsteam som tillsammans hittar lösningar för våra verksamheter.

Vem är du?

Som person är du initiativtagande med en hög kvalitetsmedvetenhet som gärna deltar i tekniska diskussioner för att ständigt förbättra anläggningens processer inom produktion, logistik och automation. Du har en analytisk förmåga där du också kan förstå och bryta ner komplexa problem, exempelvis vid felsökningar. Ditt tekniska intresse går inte att ta miste på och kommer vara betydelsefullt i rollen hos oss, eftersom vi jobbar inom ett område som har snabb teknikutveckling.

Nästintill allt arbete sker i team och tillsammans med fler intressenter, såväl interna som externa, och det kräver därmed en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Rollen är varierad där du får vara med och påverka hur dina dagar utformas vilket gör att vi ser att du som person är strukturerad, noggrann och självständigt kan driva arbetet framåt.

Vi ser gärna att du har ingenjörsexamen inom lämpligt område eller har motsvarande erfarenhet från liknande verksamheter inom industrin samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kontakt

Frågor om tjänsten: Peter Lindberg 070-899 24 60

Ansök via denna länk: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=16750&company=CelsaGroup

Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster. 

Liknande artiklar