Ta chansen att jobba hos Sveriges ledande leverantör av armering och betongkomplement.

Var?

Du ansvarar för byggentreprenörer inom region Norr och kommer huvudsakligen att vara på språng mellan nya och befintliga kunders arbetsplatser. Din fasta punkt kommer vara ditt kontor i Umeå.

Vem är du?

Framför oss ser vi en social, målmedveten och utåtriktad person. En relationsskapare som drivs av att göra affärer.

På sikt kommer du känna dig lika bekväm i att ta en diskussion med arbetsledare eller platschef om produktlösningar utifrån ritningsunderlag, som i en prisförhandling med kundens inköpsansvarig, eller vara med på arbetsplats för att diskutera genomförande.

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet från byggbranschen eller teknisk försäljning, gärna med akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter

I din roll identifierar du säljmöjligheter och bearbetar och utvecklar strategiskt viktiga kunder i din region. Med ditt tekniska och praktiska kunnande om armeringsstål och betongkomplementsprodukter (vattentätning, avstängare, formtillbehör, armeringsdistanser mm.) kommer du diskutera och argumentera för olika produktlösningar och genomförande.

Med god känsla och förståelse för varje projekts unika utmaningar och förutsättningar säljer du in Celsas skräddarsydda produkter, tjänster och mervärden. Vår teknik- och innesäljavdelning ser till att vi levererar produkter och tjänster enligt det projektavtal och den uppdragsbeskrivning du skapar tillsammans med kund.

Du har kollegor över hela landet men arbetar närmast din kollega i liknande roll på samma kontor där ni tillsammans arbetar långsiktigt med regionens strategiskt viktiga kunder.

Regionansvarig säljare rapporterar till marknadschef för Celsa Steel Service Sverige.

 

Ansökan

Skicka ansökan till: hanna@talentify.se

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Frågor om tjänsten:
Marknadschef, Lucas Grönborg | Tel: 035-154189

Liknande artiklar