Är du en engagerad ledare som drivs av innovativa lösningar och kostnadseffektiva processer?

Vi söker nu dig som som vill leda, samordna och utveckla anläggningens underhållsverksamhet på ett innovationsbejakande arbetssätt. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet som ledare, och gärna en bakgrund inom tillverkande industrier, service och mekanik. Kunskaper inom lean production kommer hjälpa dig i din arbetsroll, där stort fokus just nu ligger i att skapa effektiva arbetsflöden som som både förenklar och förbättrar informationsspridningen i alla led, både internt och externt.

Tjänsten

För denna nya tjänst söker vi nu Dig med ledarerfarenheter, där din roll bla innebär att inspirera och utveckla medarbetarna och följa upp underhållsarbetet för att kunna uppnå de mål som är satta på kort och lång sikt. Din viktigaste uppgift är att med din personal aktivt utveckla vårt underhållsarbete för att därigenom optimera och säkerställa anläggningens totala tillgänglighet. Du är ansvarig för att driften sker genom hållbara och kostnadseffektiva processer, och att säkerställa att aktiviteter utförs enligt de ekonomiska ramar som ges. Du kommer också aktivt verka för att verksamheten följer standarderna inom säkerhet, hälsa, miljö och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda avdelningsmöten med genomgång av avvikelser, uppföljning av underhållsaktiviteter och uppföljning av nyckeltal
  • Utveckla och utvärdera personal inom Underhållsavdelningen.
  • Koordinera med produktionsledare för prioritering och planering av underhållsjobb.
  • Ta emot och verifiera beställningar av tjänster från underhållsavdelningen
  • Fördela, följa upp, bevaka och kvalitets-kontrollera arbetsordrar.
  • Utarbeta, sammanställa och dokumentera underhållsplaner för ett effektivt underhåll.
  • Utföra administrativa arbetsuppgifter som är relaterade till Underhåll samt driva kontinuerliga förbättringar inom underhåll.
  • Ansvara för att verksamheten följer Systematiskt Brandskyddsarbete, samt säkerställa att  säkerhetsarbetet inom anläggningen följer och utvecklas enligt externa och interna lagar och standarder.

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en självständig roll med stort eget ansvar i ett företag som präglas av innovativa lösningar och högt tempo. Till din hjälp har du mekaniker, elektriker samt fastighetsskötare med mångårig branscherfarenhet. Inom organisationen finns även gedigen kunskap inom teknisk utveckling. Du har personalansvar för 8 medarbetare och rapporterar direkt till vår produktionschef. Er sammantagna insats blir av stor betydelse för Celsas fortsatta framgång!

Vem är du?

Vi tror att du är en lugn och trygg ledare som har en stark kommunikativ förmåga och du leder din avdelning med tydlighet men också med empati, engagemang och entusiasm. Du är innovativ och vågar tänka i nya banor. Vidare har du förmågan att prioritera och tänka strategiskt för att optimera underhållsarbetet samt att du också är kostnadsmedveten.

Du har en teknisk utbildning och erfarenhet från industriellt underhållsarbete, samt meriterande om du har kunskaper inom lean.

Kontakt

Frågor om tjänsten:
Produktionschef – Peter Lindberg,
0708-99 24 60

Liknande artiklar