Intresset för vårt sortiment av betongkomplement växer ständigt, vilket innebär att vi behöver utöka vår personalstyrka. Därför är det med stor glädje vi introducerar vår senaste medarbetare.

Celsa Steel Service erbjuder både betongkomplement och tidsbesparande armeringslösningar. En vinnande kombo som uppskattas av kunderna. Avdelningen för betongkomplement växer därför med ännu en duktig medarbetare. Vi presenterar vårt nya tillskott – Jesper Söderlind!

Man som betraktar en förtagningslåda
Förtagningslåda granskas
Ännu en förtagningslåda. Godis!

Vi spatserar längs Celsa Steel Service lager för betongkomplement. Hyllmeter efter hyllmeter med allsköns pryttlar och pinaler. Förtagningslådor hit, skjuvankare dit. Jesper ser nöjd ut. Nästan som ett barn i en godisaffär. Det har sin enkla förklaring – Jesper är nämligen vår nya specialist inom betongkomplement. Låt oss ställa några frågor så ni får lära känna honom mer.

Vad har du för bakgrund?

– Jag kommer från byggbranschens alla hörn, allt från att varit yrkeshantverkare, arbetslett ute på bygget för att sedan ta mig steget till platschef. Men jag har även varit i maskinuthyrningsbranschen och varit IT-ansvarig på en skola.  

Varför betongkomplement?

– Just komplementen är en så viktig del i hela utförandet. Mycket tekniskt, och väldigt ofta mycket unika lösningar vilket faller mig väl ut.

Hur kommer du påverka Celsa Steel Service och våra kunder?

– Celsa Steel Service är så starkt förknippat med armering, och mitt mål är att få samtliga kunder att förknippa Celsa som en helhetsleverantör och inte bara som armeringsleverantör.

Att skräddarsy lösningar till projekt i form utav unika lösningar för att kostnadseffektivisera just deras arbetsmoment, minimera onödigt slit men framförallt kunna tillföra det där lilla extra för ett lönsamt projekt.

Avslutningsvis – intressen, talanger?

– Jag har ett väldigt brett sportintresse, kan lite om väldigt mycket och det har visat sig att jag har en otippad talang att hitta dolda stenar med båt i södra Roslagen.

Medans Jesper strosar vidare i lagerlokalen och bekantar sig med sortimentet, passar vi på att hälsa honom välkommen till en underbar värld av betongkomplement och armering!

Liknande artiklar