Mekaniker sökes till underhållsavdelningen Halmstad


Nu har du chansen att bli en i vårt underhållsteam i Halmstad. Celsa Steel Service är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster. Vi är ca 200 anställda fördelat på flera orter.

 

Var?

Vi är idag ett team på 7 personer på Underhållsavdelningen i Halmstad som söker en ny kollega, mekaniker.

När?
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Ansökan innehållande personligt brev och CV mejlas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com
Sista ansökningsdag 2018-09-28.
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Vi söker en mekanisk reparatör med några års erfarenhet av reparations- och underhållsarbete till vår underhållsavdelning. Idag består vår underhållsavdelning av 7 medarbetare som underhåller, reparerar och utvecklar maskiner och utrustning ute på våra olika produktionsavsnitt samt utlastning.

Underhållet sker till stora delar planlagt men då vi har en produktion som kör stora delar av dygnet så uppstår även akuta jobb som ska lösas. Då vi arbetar aktivt med en säker arbetsmiljö, förutsätts du vara en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som gäller på företaget.

Vid tillträdandet gäller 2-skift. Dock kan det vid behov tillämpas andra vid företaget förekommande arbetstidsscheman. Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten, inställning och driv för denna tjänst.

Vem?
Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning, kunskap inom pneumatik, hydraulik, och de vanligaste svetsteknikerna. Du har vidare kunskap i ritningsläsning och i att hantera bearbetningsmaskiner. Du har B-körkort och det är ett plus är om du har utbildning i Heta Arbeten.

Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska både i tal och skrift. Som person har du ett stort engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och du är flexibel och har god kommunikationsförmåga.


Kommentarer inaktiverade.