Med internationell erfarenhet av byggbranschen i ryggen tar sig Håkan Magnusson an VD-rollen för Celsa Steel Service.

Håkan Magnusson, 52 år, tar över efter Tore Bexér som går i pension. Håkan har en internationell erfarenhet av byggbranschen och kommer närmast från Icopal/BMI. I ryggen finns både en teknisk och kommersiell bakgrund med flera roller i Europa och Norden.

Fokus kommer ligga på vidareutveckling av mervärden för kunden: ”Byggbranschen har en stor potential att utveckla produktiviteten. Min ambition är att Celsa skall bidra till att utveckla sin produktivitet genom en tät kundrelation och vidare satsning på innovation i vår organisation.”

Håkan Magnusson blir den första nya VD:n på sexton år och konstaterar: – ”Celsa har en ledande position inom sitt segment och jag kommer med ödmjukhet arbeta för att vidareutveckla den positionen.”

Celsa Steel Service finns som bolag i varje nordiskt land och omsätter tillsammans ca 3,2 miljarder SEK. Råmaterialet kommer uteslutande från det egna stål- och valsverket i Mo i Rana i Norge med Europas miljövänligaste tillverkning av armeringsstål. Bearbetning och lagerhållning finns på 15 platser i Norden.

Håkan Magnusson  – ”Det är en förmån att få arbeta med en verksamhet som tar miljö som ett kärnvärde och konkurrensfördel – Lets reinforce the future together!”

Liknande artiklar