Arbetsuppgiften
Som platschef i Vännäs arbetar du tillsammans med ca 15 kunniga medarbetare som i huvudsak arbetar 2-skift. Till din hjälp har du en väl fungerande organisation inom produktionsutveckling, HR och ekonomi som finns i Halmstad. Du kommer också ha ett nära samarbete med vår regionsäljare i Umeå och våra BIM-ingenjörer och tekniska innesäljare i Västerås och Halmstad. För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. Säkerhet och utveckling har högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel. Ordning och reda vet vi ger energi att blicka framåt och inte fastna i brandkårslösningar. Att du hanterar administrativa uppgifter som inköp, produktions- och transportplanering effektivt ger bra förutsättningar för att få tid att lyfta blicken. Andreas Lindquist är produktionschef för Celsa Steel Service och det är till honom du rapporterar. Han är duktig inom produktion och har en coachande ledarstil som vi är säkra på att du kommer att uppskatta. Vi ingår i Celsa GroupTM nordiska division med 15 produktionsanläggningar. Samarbete över gränserna tror vi är viktigt för erfarenhetsutbyte och utveckling så räkna med både virtuella möten och resor inom Sverige, Norden och övriga Europa.

Vem är du?
Kanske arbetar du idag i en ledande position inom industri, bygg eller mekanisk verkstad? Kanske har du samlat på dig relevant kompetens och vill ta ett övergripande ansvar för en produktionsanläggning i stark utveckling? God teknisk förståelse vad gäller maskiner och utrustningar och erfarenhet av att läsa byggritningar alternativt vill och har förmågan att lära dig det är en förutsättning. Intresse och erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö och säkerhet är viktigt och förstås att du är en duktig ledare!

Ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Catharina Hörnfeldt på Nyckelkompetens i Umeå. Ta gärna kontakt med henne på 070-244 81 86. Hon är väl insatt i uppdraget och väntar på att du hör av dig om du känner att det här kan vara ditt nästa steg. Ansöker gör du enkelt på nyckelkompetens.se senast den 7 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen!

Till ansökan →  

Liknande artiklar