Lediga tjänster – Svetsare/maskinoperatörer sökes till SWP-avdelningen i Halmstad

Sista ansökningsdag: 2019-08-16
Frågor: Driftansvarig SWP – Fredrik Boman, 076-634 41 43
Skicka ansökan till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

SWP

Var?
Vi söker svetsare/maskinoperatör till Halmstad. Vi är idag ett team på 19 personer som vidareförädlar armeringsstål till olika svetsade produkter.

När?
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com
Sista ansökningsdag 2019-08-16

Vem?
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, grundläggande datorvana, truckkort , önskvärt är även kranutbildning. Har du tidigare erfarenhet av arbete som svetsare eller maskinoperatör är detta meriterande.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt om du har grundläggande kunskaper i engelska både i tal och skrift är det ett plus. Du ska även ha lägst slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande dokumenterad utbildning, samt lägst AM-körkort.

Arbetsuppgifter
Idag består vår produktionsavdelning SWP (Special Welded Products) av 19 medarbetare där vi tillverkar armeringsprodukter mot kundorder. På avdelningen jobbar vi vid olika maskiner, manuella, halvmanuella och helautomatiska, där vi svetsar olika armeringsprodukter samt att vi manuellsvetsar.

I arbetsuppgifterna ingår att ställa om/in maskiner, ladda material, producera, hantera färdiga produkter, övervakning av maskiner samt även manuellt arbete som tidvis kan vara fysiskt krävande. Vidare sker förflyttning av produkter med hjälp av travers och truck.

Då vi arbetar aktivt med en säker arbetsmiljö, förutsätts du vara en del av denna genom att följa de rutiner, regler och standarder som tillämpas.
 2-skift tillämpas vid tillträdandet. Dock kan det vid behov tillämpas andra vid företaget förekommande arbetstidsscheman. Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten, inställning och driv för denna tjänst.

Liknande artiklar