Teknisk innesäljare sökes till vår marknadsavdelning i Halmstad


Nu har du chansen att jobba med strategiskt försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.

Innesäljare

Vårt erbjudande
Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som innesäljare kommer du främst att arbeta mot kundsegmentet återförsäljare där vi jobbar tillsammans med de största bygghandlarna i landet.
Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom detta kundsegment där du delar arbetsuppgifter med en till person samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.

Om tjänsten
Du är en viktig länk i vår försörjningskedja mellan vår produktion och våra kunder. Arbetet innefattar, förutom kontakt med kunder, att skriva order, offerera, leveransbevaka, förklara våra produkter och tjänster för kunden, mm.  Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med både nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
I din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör. Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.

När?
Urval till intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2018-01-31.
Ansökan innehållande personligt brev och CV mailas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.
Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten.
För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.

Om Celsa
Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande armeringsleverantör och producent. Produkter och tjänster säljs till svensk byggnadsindustri. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Våra kunder utgörs av 3 segment: byggentreprenörer, prefabindustri och återförsäljare. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.

Kontakt
Frågor om tjänsten: Teknisk säljchef, Lucas Grönborg, 070-860 41 89
Ansökan skickas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

 


Kommentarer inaktiverade.