Teknisk innesäljare sökes till vår marknadsavdelning i Västerås

Nu har du chansen att jobba med strategisk försäljning mot byggbranschen i en roll med mycket kundkontakt på ett marknadsledande företag med ca 200 kollegor i Sverige fördelat på flera orter.

Vid frågor om tjänsten:
Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.
Sista ansökningsdag 2022-06-30

Vårt erbjudande

Celsa Steel Service är marknadsledande inom armering. I denna tjänst som teknisk innesäljare kommer du vara involverade i både små och
stora byggprojekt. Samt skapa kontakter i hela byggbranschen. Vi erbjuder en roll som har en stor inverkan på försäljningen inom olika kundsegment där du delar arbetsuppgifter med flera kollegor samt ingår i Celsas marknadsavdelning på ca 30 personer.

Tjänsten

Vi söker en medarbetare som kommer att arbeta med innesälj ut mot våra kunder. Som teknisk innesäljare kommer du att skapa många värdefulla relationer och kontakter med kunder, arbetsplatsers ledning på små, stora, enkla men också komplexa byggprojekt inom nyproduktion av anläggning och bostad.

Tjänsten innefattar delansvar för olika byggprojekt och med kontinuerlig kontakt med entreprenörer förmedlar du deras önskemål till produktionen som finns i Halmstad, Västerås och Vännäs. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Västerås och tillhöra ett team på tio personer som är stationerade på två kontor i Sverige.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten:
Teknisk säljchef: Morgan Engdahl, 035-15 41 18.
Sista ansökningsdag 2022-06-30
Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I din roll ingår att framförallt jobba med kundens byggprojekt med orderläggning, leveransplanering och merförsäljning av våra armeringsprodukter och dess tillbehör.
Du är ansvarig för kundnöjdhet och kontinuerlig affärsutveckling med befintliga kunder samt bistår regionansvarig vid uppstart av nya kundprojekt. Likaså kommer du ha tät kontakt med företagets egna produktion och transportplanering.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av kund- eller leverantörskontakt. Har du en byggteknisk utbildning alternativt har arbetslivserfarenhet inom området bygg så är detta meriterande men inget krav.
Du har en positiv och lösningsorienterad inställning samt lätt för att se helheten. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god struktur i din administration. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa kontakter och underhålla befintliga kundrelationer.

Om Celsa

Celsa Steel Service AB är Sveriges ledande leverantör av armeringsprodukter och tjänster till byggindustrin. Huvudkontoret är placerat i Halmstad med tillverkningsorter och logistikcentra i Halmstad, Västerås och Vännäs. Försäljningskontor finns i hela Sverige från Helsingborg i söder till Umeå i norr.
Vi är idag ca 200 anställda och vår verksamhet i Sverige omsätter ca 900 Mkr. Celsa Steel Service AB ägs av en av Europas största stålkoncerner, Celsa GroupTM.