Teknisk säljchef sökes


Nu har du chansen att bli delaktig i ett framgångsrikt team hos marknadsledande aktör!

Det går bra för oss på Celsa Steel Service och många kunder vill ta del av våra produkter och tjänster. Just nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla Celsas tekniska innesäljare som ständigt jobbar med att skapa värden för våra kunder.

Tjänsten
Du drivs av att prestera och har förmåga att utmana ditt team för att uppnå bästa resultat. Från ditt kontor i Halmstad har du personalansvar för tio innesäljare som är placerade i Halmstad och Västerås. Du coachar dem i deras operativa arbete med våra kunder som är byggentreprenörer, byggåterförsäljare, grossister och prefabtillverkare i hela Sverige. Du ansvarar för framtagning och uppföljning av teamets månadsvisa nyckeltal som du analyserar och reflekterar kring tillsammans med marknadschef. Då dina medarbetare är länken mellan produktion/transport och kund är det naturligt att du i denna roll utvecklar och effektiviserar vissa delar av företagets flöden. Vidare ingår i rollen även bland annat att:
• Leda teamets veckomöten
• Utföra månadsvisa prisförhandlingar med utvalda kunder
• Vara bollplank till hela marknadsavdelningen
• Koordinera hanteringen av prislistor och offerter
• Genomföra rekryteringar och medarbetar- och lönesamtal
Teknisk säljchef rapporterar till marknadschef för Celsa Steel Service
Sverige.

Förmågor och erfarenheter
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning samt erfarenhet inom försäljning/planering, gärna i en ledarroll där du har uppvisat goda resultat. Det är till din fördel om du är van att arbeta i Excel och hanterar t.ex. formler och pivot-tabeller. Du trivs med att jobba mot högt uppsatta mål och har lätt för att se till helheten. Är du en god ledare som anser att din support och coachning till dina medarbetare har större effekt än dina enskilda egna handlingar,
då kan detta vara tjänsten för dig!

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Ansökan innehållande personligt brev och CV mejlas till: recruitment.sweden@celsa-steelservice.com.

Vid frågor om tjänsten:
Nuvarande Teknisk säljchef Lucas Grönborg, 035-15 41 89.
Marknadschef Magnus Lundgren, 035 – 15 41 14
Sista ansökningsdag 2018-11-18

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

 


Kommentarer inaktiverade.