Ett 60-tal deltagare sammanstrålade när den årliga BIFA-dagen gick av stapeln. I år fick Celsa Steel Service äran att få arrangera träffen.

BIFA är ett rikstäckande samarbetsbolag för byggnadsentreprenörer. Syftet är att gemensamma inköpsavtal och kunskapsutbyte i nätverket skapar ett värde för både medlemmar och leverantörer. I dagsläget består BIFA av 60 medlemsföretag som tillsammans omsatte  37 miljarder kronor förra året, vilket gör bolaget till en betydande aktör på svensk byggmarknad.

I år var det dags för Celsa Steel Service att arrangera årsstämman – BIFA-dagen. Vi passade på att bjuda både på både tårta och information om våra tidsbesparande armeringsprodukter. Energin från tårtan kom väl till pass efter rundvandringen i vår produktion. Ett tåg av förundrade gäster passerade både tillverkningen av rullarmering och Sveriges enda produktion av armeringsnät.

Sammanfattningsvis en givande och trevlig dag. Mycket uppskattat att få träffa alla medlemmar. Tack alla deltagare! Vi ser redan fram emot nästa träff om ett år!

 

"Tack för ett bra anordnat besök! Kul att se Er anläggning och ta del av Ert kompletta utbud. - Spännande att se och höra om Er framgångsrika väg mot ännu högre hållbarhet och prefabricering."
Kimmo Lalli
Stenmarks Bygg
"Jag tycker det var en härlig dag med, arrangemanget från Celsa Steel Service var välplanerat, engagerat och informativt. Rundturen i fabriken var en höjdpunkt som tillsammans med presentationen av hur ni är organiserade i koncernen också skapar förståelse för er verksamhet och vad ni kan erbjuda oss kunder."
Alexander Bryngelhed
Projektchef - Kynningsrud Bygg AB
"Tack till Celsa Steel Service för en utvecklande och varierande dag med rundvandring, information om produkter samt trevliga möten och diskussioner tillsammans med andra kollegor från branschen."
Rebecka Dahlström
GBJbygg
"Tillsammans, via samarbete och delat lärande öppnas ny möjligheter för framtiden. Uppskattar varmt studiebesöket, och känns tryggt att Celsa Steel Service är bra rustade för framtiden."
Andreas Holmgren
Hållbarhetschef - Treano
"Vi var väldigt glada och överraskade av hela upplägget från det vi kom tills vi skildes åt på sent kvällen. Men framför allt vi jag gärna lyfta fram att eran produktion från säljare till tillverkning ute i fabriken är av absolut högsta kvalitet - rakt igenom. Rent och snyggt. Helt enkelt ordning och reda genomsyrar Celsa Steel Service från entrén till utlastningen. Stort tack för ert fina arrangemang. "
Jan-Åke Kjellner
VD - Byggbröderna
"En givande dag på Celsa Steel Service fylld av nyttig information, intressant fabriksbesök och inte minst erfarenhetsutbyte med andra medlemmar."
Åsa Tellström
Projektinköpare - Tommy Byggare
"Jag är mycket nöjd med Celsa Steel Service värdskap som var i världsklass! Mycket väl genomförd dag som var intressant och informativ. Det var väldigt roligt att få se hur stål på ”rulle” blir till samt allt från armeringsnät, armeringsbalk till armeringskorgar. Och även Betongkomplement var bra att få till sig. En toppendag som avslutades men en fantastisk trevlig kväll. Stort tack!"
Håkan Olsson
Entreprenadingenjör - FO Peterson
"Tack för givande presentationer och ett trevligt fabriksbesök! Fantastiskt att se er starka produktion och samtidigt med stort fokus med att arbeta ner klimatavtrycket med de utmaningar som ställs. Kul också att Celsa Steel Service är mer än bara armering och har fler ben att stå på."
Andreas Löfving
Kalkylchef - Tommy Byggare AB
"Jag tycker att vi hade en trevlig och spännande dag där vi fick insyn i er verksamhet och produktion samt ta del av ert omfattande produktsortiment som förmedlades av kunniga, stolta och engagerade medarbetare."
Leif Forsell
VD - Asplunds bygg
"Vilken dag! Härligt rundturen på ren och exemplarisk fabriken. God mat och fantastiskt sällskap. Ett tack till gästvänliga Celsa Steel Service för möjligheten att delta i den givande BIFA-dagen 😊 "
Agnes Kozak-Kulas
Platschef - ByggBröderna
"Att delta i Celsa Steel Service fabriksvisning var verkligen imponerande. Jag fick en djupare förståelse för deras produkter och tjänster, och vill tacka för en trevlig kväll tillsammans med er trevliga personal."
Markus Kleinfeld
ByggSjögren
"Intressant att se vad Celsa kan göra och kul att höra att Celsa Steel Service ligger i framkant och jobbar mycket med hållbarhetsfrågorna."
Tony Nilsson
Peterson&Hanson Bygg

Mingelbilder

Liknande artiklar